CVL Türkiye Kurumlararası Voleybol Ligi

cvl

CVL Türkiye Kurumlararası Voleybol Ligi

Voleybola ve spora gönül vermiş, federasyonlarda görev almış, spor kulüpleri kurmuş, yönetmiş , spor sponsorlukları ile marka ve şirket tanıtımlarını üstlenmiş, iş hayatında spor pazarlamasını kurumsal ilişkiler alanında profesyonel olarak üst düzeyde yönetmiş, Medya ve Kurumsal ilişkiler alanlarında uzmanlaşmış, Voleybol branşında oyuncu olarak oynamış geniş ve uzman bir kadroya sahip KLJ Spor, Organizasyon, Güvenlik ve Eğitim şirketimiz, CVL markasının ve İstanbul liginin deneyim ve birikimlerini de yanına alarak CVL liginin Ankara organizasyonunu üstlenmiştir.

CVL Ankara sadece spor organizasyonu değil her düzeyden erkek ve kadın çalışan ve yöneticinin bir araya geldiği bir etkinliktir.

cvl

Kurum takımlarının sahada karşılaşacağı ama aynı zamanda birbirleriyle etkileşim içinde olduğu, çalışan memnuniyetini arttıran, şirkete/kuruma bağlılığı arttıran ve aidiyet duygusunu geliştiren, insan kaynakları departmanlarının istediği uzun süreli etkinlikler içinde yer alan, alt-orta-üst düzey her düzeyden tüm şirket çalışanlarının takım ruhu içinde birlikte olabildikleri, oyuncuların yanı sıra şirket çalışanlarının ve ailelerinin de katılabildiği, kaynaştığı, eğlendiği, birlikte zaman geçirdiği, sadece birkaç sefer değil her hafta sonu düzenlenen müsabakalarla heyecan dolu sportif ve sosyal bir etkinliktir.
Şirket ve kurumların isim ve markalarıyla temsil edileceği ligde; spor yapmak isteyen, şirketi adına spor sahalarında bulunacak şirket çalışanlarını sosyal bir etkinlikte buluşturmak, kurumlarını temsil etmek, yoğun iş stresinden kurtarmak, centilmence mücadele ederek kurumlarını/markalarını sosyal ve spor alanında tanıtmak, çalışanlarını takım ruhu altında bir araya getirmeyi , düzenli ve planlı çalışmayı, kazanmayı-kaybetmeyi takım olmayı, buradan çıkarılacak örnek çalışmalarla ve performanslarla oyuncuların iş yaşamlarında da benzer özelliklerini ortaya koyabilmelerini sağlamak ve çalışan memnuniyetini arttırmak ana amaçlardan bazılarıdır.

CVL yönetmeliklerine göre şirket +%50 hissesi olduğu iştiraklerden de oyuncu kabul edilebilecektir. Oyuncuların amatör/veteran lig hariç Lisanslı olarak 1.-2 ve bölgesel liglerde lisanslı olarak oynamıyor olması, stajyer olmaması, en az 6 aydır çalışıyor olması gibi şartlar adil rekabetin sağlanabilmesi için ön koşulumuzdur ve yönetmeliklerde detaylı açıklamaları vardır. Adil rekabet için gereken her türlü önlem alınmaktadır. Oyun kuralları ve Disiplin kuralları TVF mevzuatı ve kuralları ile aynı olacak ve resmi TVF lig hakemler yönetiminde yapılacaktır.

Karşılaşmalar sırasında acil müdahale ekibinin ve ambulansın da bulunduğu sağlık ve güvenlik hizmeti CBL tarafından karşılanmaktadır.

Ayrıca katılımcılarımızdan gelen talep üzerine, İstanbul CBL liginde uygulanan karma takım (Kadın/Erkek) oluşturulabilmesi imkanı Ankara da da uygulanmaktadır. İstanbul’da halen devam eden ligde takımlarda pek çok kadın oyuncu karma takımlarda başarıyla oynamaktadır Böylelikle daha çok kurum çalışanının etkinlerde yer alması sağlanmış ve takıma ilginin artması sağlanmış, centilmenlik üst düzeye çıkmıştır.
Bu uygulamaların hem kurumlara hem de katılımcılara olumlu etki yaratacağını düşünüyoruz.
Oyunlar ve maçlarla ilgili tüm İstatistik verileri DATA-VOLLEY altyapısı kullanılarak sitemizde tutulmaktadır. Her hafta güncellenen, oyuncu ve takım performansları girilen bu sekmeler, web sitemizden büyük bir beğeni ile takip edilip şirket ve kişilerin kendi aralarında da paylaştığı memnuniyetle görülmektedir. Bu konuda web sitemizi ziyaret edip ayrıntılı bilgileri görebilirsiniz. www.cvlturkiye.com
Ulusal basın ve yerel basında CVL liginin ve katılan takım, isim ve markalardan bahsedilmesi için tüm yayın/haberler paylaşılacaktır. Diğer yandan Sosyal medyada lig ve katılımcı ile ilgili haber ve duyurular facebook/CVLankara , İnstagram ve twitter dan yayınlanacaktır.